Nieuws over Benno Barnard en Frans Budé: Musici en dichters aan huis

in dossier: Barnard, Benno | Budé, Frans

11 mei 2012 Auke
(bron: agenda Limburgs Dagblad) Een bijzonder openingconcert, gevolgd door zes poëtische muzikale voorstellingen rondom Conservatorium Maastricht. Benno Barnard, Frans Budé, Emma Crebolder, Quirien van Haelen, Paul Hermans en Hagar Peeters zijn de dichters die deze middag zullen optreden. Samen met studenten en alumni van Conservatorium Maastricht zorgen zij voor een muzikale poëtische voorstelling op zes bijzondere locaties in de nabije omgeving van Conservatorium Maastricht.

Datum:
13-05

Aanvangstijd:
12:30 uur

Toegangsprijs:
€ 15,00

Plaats:
Maastricht

Locatie:
Conservatorium

Omschrijving:
Een bijzonder openingconcert, gevolgd door zes poëtische muzikale voorstellingen rondom Conservatorium Maastricht.

Benno Barnard, Frans Budé, Emma Crebolder, Quirien van Haelen, Paul Hermans en Hagar Peeters zijn de dichters die deze middag zullen optreden. Samen met studenten en alumni van Conservatorium Maastricht zorgen zij voor een muzikale poëtische voorstelling op zes bijzondere locaties in de nabije omgeving van Conservatorium Maastricht.

Tijdens het openingsconcert om 12.30 uur in de Willem Hijstekzaal van het Conservatorium Maastricht combineert Masterstudent Jesse Passenier samen met zijn Broad Music Orchestra op een prachtige manier poëzie, klassieke muziek en jazz/pop muziek in hun voorstelling ‘Nos Pères’. Het orkest bestaat veelal uit alumni en studenten van het Conservatorium.

Om 14.00 en 15.30 uur beginnen de voordrachten van zes dichters en zeven musici, op zes bijzondere locaties op loopafstand van het Conservatorium Maastricht.

Internetadres:
www.conservatoriummaastricht.nl

terug

Zoek in kidor.nl
resultaten sluiten