In gedachten

Arie Kalisvaart, 1999

GGZWNB (Vrederust) Halsteren
kaart

In gedachten

ware grootte
600 x 800px (736,5Kb)
foto: Auke van der Heide

In gedachten

Arie Kalisvaart

Arie Kalisvaart (Bergschenhoek 1945) heeft na zijn opleiding als onderwijzer gestudeerd aan de Academie te Tilburg. lezen

zie ook:
Echtpaar

figuratief

Het werk van Arie Kalisvaart heeft vrijwel altijd de mensfiguur als uitgangspunt, uitgewerkt van abstract tot realistisch. Het
fragmentarisch uitwerken geeft de beelden volgens de kunstenaar een symbolische waarde. Het zijn gestalten die het leven schijnen te verkennen, zich bevrijdend uit vooringenomenheid. Dit beeld stelt iemand voor die in gedachten is.

Dit kunstwerk is helaas gestolen in maart 2010. In overleg met de kunstenaar wordt hier t.z.t. een nieuw kunstwerk geplaatst.


GGZ Westelijk Noord-Brabant

www.ggzwnb.nl
De kunstroute ‘Gedicht in beeld’ is een route waarbij kunstwerken gecombineerd worden met gedichten van voornamelijk (ex-)cliënten. Beeld en gedicht versterken elkaar.

U kunt de route vinden verspreid over het terrein van GGZ WNB in Halsteren (Hoofdlaan). Deze originele en gevarieerde kunstroute is altijd ‘open’ en voor iedereen vrij toegankelijk. Wandelaars of fietsers die de kunstroute op het terrein volgen, vinden bij ieder kunstwerk een zuil met daarop een plaquette. Daarop staan het gedicht, de dichter, de kunstenaar en de titel van het kunstwerk.


In gedachten

ware grootte
800 x 600px (650,3Kb)
foto: Auke van der Heide

In gedachten