[KidOR) nieuwsbrief en -flits

De Nieuwsbrief van [KidOR) is een digitaal bulletin over de ontwikkeling van de kunst in de openbare ruimte in het algemeen en in Bergen op Zoom in het bijzonder. Ook de voortgang van de projecten die in uitvoering zijn, de nieuwe projecten en hun onderlinge samenhang worden besproken. De nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en specifieker in kunst in de openbare ruimte. U kunt een gratis abonnement nemen op de Nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. De Nieuwsbrief valt dan, vooralsnog op onregelmatige tijden, op uw digitale deurmat.

Wilt u meteen op de hoogte blijven van al het nieuws op onze website? Vink dan de optie Nieuwsflits aan.

Mocht u vragen hebben over de inhoud van de Nieuwsbrief, of een bijdrage willen leveren dan kunt u contact met ons opnemen.

aanmelden

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling? Per e-mail nieuwsbrief informeren wij u graag regelmatig over onze aktiviteiten. Vul uw e-mail adres in, en optioneel uw naam, en klik aansluitend op "aanmelden".

Nadat u zich heeft aangemeldt, ontvangt u een e-mail van ons. Om uw abonnement op de nieuwsbrief te activeren, dient u deze e-mail te beantwoorden.

aanmelden voor de nieuwsbrief
wijzigen / afmelden

Wilt u uw abonnement op onze nieuwsbrief wijzigen of niet langer meer ontvangen vul dan hieronder uw e-mail adres in en klik aansluitend op "wijzigen / afmelden"

Hierna ontvangt u een e-mail van ons. Via deze ontvangen e-mail kunt u vervolgens uw abonnement wijzigen of stoppen.

 

wijzigen / afmelden van de nieuwsbrief